Hjem

Lafinto AS

Lafinto AS er spesialist på ombygging av minibusser og varebiler. Vi leverer skreddersydde løsninger for service-biler og andre nyttekjøretøyer. Lafinto AS ble etablert i 1988 i Fredrikstad med gründere som har lang erfaring innen bilutstyrsbransjen.

Mer om Lafinto

Pressemelding

Nytt samarbeid med bilkonsernet Mobile AS

Info SOME Mobile samarbeid

Mobile AS med over 30 forhandlere og 100 selgere er uten tvil en veldig spennende samarbeidspartner å få!
Vi gleder oss til å starte å utvikle samarbeidet.

"sier salgssjef Jarl André Lindvig ved Lafinto AS."

Lafinto AS har sammen med Bertel O Steen vunnet anbudet med å levere varebiler med tilbehør til Statnett.

bilde.hjemmeside.facebook

Lafinto har gjennom mange år spesialisert seg på skreddersydd ombygging av yrkesbiler og har opparbeidet seg et meget sterkt merkenavn i bransjen. «Tilbehøret som Lafinto skal levere er blant annet serviceinnredning, lysutstyr og andre el-artikler.

Vårt lange og tette samarbeid med Bertel O Steen var avgjørende for å bli leverandør på dette anbudet. Vi er stolte av å få delta på enda en stor avtale sammen med deres flåteavdeling.

På denne avtalen vinner vi nok mye på grunn av vår «One-Stop-Shop» visjon der alt arbeidet blir utført på eget «hus» hos Lafinto. Vi skal levere alt fra innredning, til dekor og kjørebok. Dette gjør det enkelt for både Statnett og Bertel O Steen!
"sier salgssjef Jarl André Lindvig ved Lafinto AS."

I Samarbeid med:

opel peugot nissan peugot mb ssangyong chevrolet

Kontakt oss

Sentralbord: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,
ukedager 0800-1600.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:
Lafinto AS
Postboks 44
1662 ROLVSØY

Lafinto AS

Besøksadresse:
Vallehellene 11
1664 Rolvsøy
Se Kart ...